Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem iaurtul, un vârf de sare şi esenţa de migdale. Se pot adăuga şi nuci sfărâmiţate în compoziţie ca să fie mai crocante. Separat, amestecăm făina cu praful de copt şi-apoi le încorporăm în amestec. Atenţie, amestecul trebuie să fie fără cocoloaşe la final. Se toarnă apoi compoziţia în tava de brioşe, în prealabil pudrată cu făină sau unsă cu ulei. Se bagă tava la cuptor şi se scoate în 7-8 minute, după ce s-a format puţină crustă. E nevoie să fie tare pentru că în acest moment adăugăm bomboanele de ciocolată M&M. Se dă iar tava la cuptor pentru Încă 10 minute.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii