Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari.
Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari. Cand se racesc, le indepartam coaja.
Mixam untul, pana obtinem o spuma.
Adaugam, rand pe rand, ouale si amestecam, folosind un tel.
Adaugam cascavalul ras si amestecam.
Adaugam laptele batut si patrunjelul verde taiat marunt. Amestecam.
Amestecam faina cu praful de copt, cernem si apoi incorporam in compozitia de mai sus.
Condimentam cu piper si, daca este cazul, cu sare...eu nu am adaugat sare.
Eu am o tava cu 12 cupe pentru briose.
Ungem cu ulei fiecare cupa si apoi captusim pe fiecare in parte, cu cate o hartiuta pentru briose si le umplem pe jumatate cu compozitie.
In mijlocul compozitiei punem cate un ou de prepelita.
Acoperim cu compozitia de cascaval.
Dam la cuptorul preincalzit,la 180 grade C, timp de circa 30 min.
Cand briosele sunt bine facute (facem testul scobitorii) si frumos rumenite, scoatem forma din cuptor, lasam sa se racoreasca, dupa care scoatem briosele pe un platou.
Decoram cu mini rosii.
Se pot servi atat calde cat si reci.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii