Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari.
Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari. Cand se racesc, le indepartam coaja.
Mixam untul, pana obtinem o spuma.
Adaugam, rand pe rand, ouale si amestecam, folosind un tel.
Adaugam cascavalul ras si amestecam.
Adaugam laptele batut si patrunjelul verde taiat marunt. Amestecam.
Amestecam faina cu praful de copt, cernem si apoi incorporam in compozitia de mai sus.
Condimentam cu piper si, daca este cazul, cu sare...eu nu am adaugat sare.
Eu am o tava cu 12 cupe pentru briose.
Ungem cu ulei fiecare cupa si apoi captusim pe fiecare in parte, cu cate o hartiuta pentru briose si le umplem pe jumatate cu compozitie.
In mijlocul compozitiei punem cate un ou de prepelita.
Acoperim cu compozitia de cascaval.
Dam la cuptorul preincalzit,la 180 grade C, timp de circa 30 min.
Cand briosele sunt bine facute (facem testul scobitorii) si frumos rumenite, scoatem forma din cuptor, lasam sa se racoreasca, dupa care scoatem briosele pe un platou.
Decoram cu mini rosii.
Se pot servi atat calde cat si reci.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii