Batem bine ouale si apoi adaugam treptat uleiul.Incorporam faina si praful de copt amestecand bine . Curatam dovleceii si morcovii si ii dam prin razatoare.Se scurg bine de apa si apoi se amesteca in compozitia de mai sus impreuna cu branza data prin razatoare , crema de mascarpone si mararul.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine.
Tapetam formele de briose cu hartie si adaugam compozitia de mai sus .
Batem oul cu smantana si turnam deasupra apoi pudram cu mac.
Coacem briosele circa 30 -40 min.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii