Amestecati untul cu zaharul, pana se formeaza o crema omogena. Adaugati banana si amestecati bine. Puneti oul, laptele, sucul de lamaie si amestecati. Turnati alunele si ciocolata. La final incorporati faina cu praful de copt, dar nu amestecati prea tare, ci prin rasturnare, pana se omogenizeaza faina in compozitie. Puneti aluatul in forme unse cu ulei, cu foite pentru copt speciale.
Coaceti 25 minute la 180gr C.
Decorati cu crema de ciocolata (smantana dulce incalzita dar nu fermentata in care incorporati ciocolata de buna calitate, neagra), cocos, seminte, sau ce doriti.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii