Briose cu aroma de vanilie. Aceste briose sunt perfecte pentru pachetelul de zi cu zi. Topim untul și îl lăsăm să se răcească.
Aceste briose sunt perfecte pentru pachetelul de zi cu zi.
Topim untul și îl lăsăm să se răcească.
Într-un vas punem ouăle fără să separăm galbenușul de albuș, zahărul vanilat, zahărul și sarea.
Mixăm până când ouăle își triplează volumul. Adăugăm untul puțin câte puțin și mixăm la viteza medie.
Într-un bol amestecăm făina, praful de copt si le cernem o singură dată.
Adăugam câte 1 lingură de făina în compoziția de ouă și mixăm până se omogenizează. Procedăm în acest fel până terminăm de încorporat toată făina în compoziția de ouă.
Trebuie să obținem un aluat cu o consistența mai densă.
Punem in tava pentru briose hartiutele. Adaugam cate 2 linguri de compozitie in fiecare hartiuta.
Introducem tava in cuptorul preincalzit la 175 grade C si o lasam pentru aproxmativ 20 de minute. Le verificam cu o scobitoare. Daca scobitoarea este curata, atunci briosele sunt gata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii