Se amesteca toate ingredientele la un loc cu mixerul, pana se formeaza un aluat omogen. Untul trebuie sa fie moale atunci cand incepeti sa faceti aluatul. Apoi se amesteca usor in aluat, afinele,stafidele si visinile. Din aceasta compozitie ies 12 bucati. Se pun cu o lingura in formele de briose, sau le puteti pune in forme de hartie speciala pentru briose. Formele se umplu pe jumatate,deoarece ele cresc la cuptor. Se baga in cuptorul incins la 180 gr. C pentru 20-25 de minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii