Mai intai fierbem pieptul de pui in apa cu putina sare, apoi il maruntim in robot.
Mai intai fierbem pieptul de pui in apa cu putina sare, apoi il maruntim in robot.
Legumele mexicane le punem la fiert pentru 15 minute in apa cu sare, direct congelate, apoi le scurgem bine de apa.
Orezul l-am preparat la multicooker pe programul RICE, asezonat cu un praf de piper, un praf de cimbru, o lingurita de sare si una de zahar si o foaie de dafin.
Daca nu avem multicooker, il fierbem pe aragaz, dar avem grija sa nu se lipeasca.
Lasam toate ingredientele fierte sa se raceasca.
Separam albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile le vom amesteca cu smantana si praful de copt, iar albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, apoi le amestecam usor cu orezul.
Amestecam legumele cu pieptul de pui, adaugam peste ele galbenusurile cu smantana si la final orezul amestecat cu albusurile.
Omogenizam usor compozitia si o mai asezonam cu condimente, daca mai este cazul.
Ungem formele de briose cu putin ulei de masline si le umplem cu amestecul rezultat.
Le asezam intr-o tava si le dam la cuptor pentru 35-40 de minute la 180 de grade.
Feliem mozzarela mai subtire, cate o felie pentru fiecare briosa.
Taiem rosiile deshidratate in bucati mai mici, la fel si bucatile de gogosar.
Cu 10 minute inainte de stingerea focului scoatem briosele din cuptor si asezam peste ele cate o felie de mozzarella si bucati de gogosar si rosii.
Dam din nou tava la cuptor, sa se gratineze briosele frumos.
La final le ornam cu frunze de patrunjel pentru un plus de culoare.
Spor si pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii