Cum îți poți petrece duminica dimineața în timp ce afară ninge viscolit (deci nici o șansă de ieșit afară că brrr... îți îngheață nasul:))? Vă spun ce am făcut eu, dacă nu era evident :))... am copt brioșe cu ciocolată și nuci! Delicioase și ți se topesc în gură!!!
Ouăle împreună cu zahărul și praful de sare le-am mixat până și-au dublat volumul, peste care am turnat încet untul și laptele, amestecând continuu. Separat făina am cernut-o cu praful de copt, apoi am adăugat zahărul vanilat și coaja rasă de lămâie.
Următorul pas a fost să amestec ingredientele solide cu cele lichide până se omogenizează. Am adăugat la final nuca și ciocolata mărunțite.
Cu o linguriță am umplut pe trei sferturi hârtiuțele de brioșe așezate în tava de muffins (achiziție recentă :))) și le-am dat la cuptor la 180 grade pentru 15-20 minute, până s-au rumenit ușor.
Le-am pudrat cu zahăr vanilat și le savurăm cu o ceașcă de ceai sau de cafea.
Să aveți poftă bună!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii