Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si untul.Se prajeste carnea pe toate partile,apoi se adauga morcovii,gulia,cartoful si ceapa taiate cubulete si se prajesc usor langa carne.Se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga usturoiul tocat marunt si cele 2 cuisoare.Se stinge cu vin,se da in clocot,se lasa sa fiarba pana se evapora o parte din vin.Se adauga rosiile.Apoi se transfera totul intr-un vas iena,se adauga supa de carne si se da totul la cuptorul preancalzit la 200gC pentru 90 de minute.Vasul trebuie acoperit cu folie de aluminiu.Inainte de servire,se scoate carnea din sos si se lasa la cald.Sosul se trece prin sita,se sa din nou in clocot,se potriveste de sare si piper si nucsoara si se serveste friptura taiata felii alaturi de legume si sos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii