Se prepară un aluat din ingredientele de mai sus, din el se întinde o foaie care se unge cu ulei şi se rulează. Sulul rezultat se taie în 5-6 bucăţi. Din fiecare bucată se întinde pe rând câte o foaie groasă cam cât muchia de cuţit care se taie în 4, pe fiecare pătrăţel se aşează într-un colţ, cu lingura, brânză de vaci amestecată cu oul,sarea, zahărul, stafidele şi mirodeniile. Se pliază colţul opus peste umplutură şi se presează pe margini ca să nu curgă brânza. Se procedează la fel până pregătim toate pătrăţelele.
După ce am pregătit toate brânzoaicele, le coacem în ulei încins pe ambele părţi, le scurgem de ulei pe prosopele de hârtie şi apoi le pudrăm cu zahăr.
Poftă bună!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii