Branza telemea in camasa de nuci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 400 g telemea veche (sa nu fie zemoasa),
  • faina,
  • 2 oua,
  • nuci pisate sau rase,
  • putin piper,
  • untdelemn fin pentru prajit.

Mod de preparare

Se taie telemeaua in patru felii si se pipereaza fiecare in parte. Se tavalesc prin faina, oul batut si nucile pisate.

Se incinge bine untdelemnul intr-o tigaie si se prajesc feliile de branza pe ambele parti, circa 4 minute. Dupa ce se scot, se pun pe hartie absorbanta ca sa elimine excesul de ulei. Se asorteaza bine cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise