Branza de soia (tofu) prajita

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 375 g branza tare (o bucata intreaga),
  • 1/2 ceasca faina de orez,
  • 2 lingurite coriandru macinat,
  • 1 lingurita cardamom macinat,
  • 1 catel de usturoi presat,
  • 1/2 ceasca apa,
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Se lasa branza sa se scurga si se taie felii.

Intr-un castron, se amesteca faina, usturoiul si mirodeniile, se adauga apa si se freaca, pana ce devine ca o pasta subtire.

Se incinge uleiul intr-o tigaie de fonta (sau intr-o cratita) si se inmoaie bucatile de branza in pasta cu usturoi si mirodenii.

Se pun cate 3 felii de branza in uleiul incins si se prajesc - la foc potrivit - cate un minut pe fiecare parte, ca sa fie rumenite si crocante. Se scurg apoi pe hartie absorbanta si se servesc fierbinti, cu un sos de rosii si chili

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise