se taie branzica proaspata in bugati cam cat jumate de palma se pun intr-un borcan
se pune usturoiul intreg ,foile de dafin coaja de lamie si crenguta de cimbru printre bucatile de branza
la sfarsit se umple borcanul cu ulei de masline sau ulei obisnuit
se pune borcanu la frigider cam 3-4 sapatamani dupa care se serveste branza la salate
este foarte buna si sanatoasa
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii