branza de capra in saramura

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un baton de branza de capra proaspata(500g)
  • o crenguta de cimbru
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • coaja de la o lamaie
  • si 2 foi de dafin

Mod de preparare

se taie branzica proaspata in bugati cam cat jumate de palma se pun intr-un borcan

se pune usturoiul intreg ,foile de dafin coaja de lamie si crenguta de cimbru printre bucatile de branza

la sfarsit se umple borcanul cu ulei de masline sau ulei obisnuit

se pune borcanu la frigider cam 3-4 sapatamani dupa care se serveste branza la salate

este foarte buna si sanatoasa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise