Scoate semintele din boabele de cardamom si piseaza-le. Sfarama branza cu ajutorul unei furculite cateva secunde pana formezi o pasta. Amesteca pulberea de cardamom cu petalele de trandafir maruntite.
Toarna pasta de branza in doua forme mici pentru a-si recapata forma originala.
Aseaza branza pe doua farfurii si orneaza cu cateva petale de trandarir proaspete, cu boboci de trandafir mai mici sau cu fructe proaspete.
Se serveste cu o lingurita de miere de salcam.
Sursa retetei: www.softcolours.com
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii