Scoate semintele din boabele de cardamom si piseaza-le. Sfarama branza cu ajutorul unei furculite cateva secunde pana formezi o pasta. Amesteca pulberea de cardamom cu petalele de trandafir maruntite.
Toarna pasta de branza in doua forme mici pentru a-si recapata forma originala.
Aseaza branza pe doua farfurii si orneaza cu cateva petale de trandarir proaspete, cu boboci de trandafir mai mici sau cu fructe proaspete.
Se serveste cu o lingurita de miere de salcam.
Sursa retetei: www.softcolours.com
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii