branza cu sos si usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg brabza
  • 10 rosi coapte
  • 4 catei de usturoi
  • piper dupa gust
  • 2 oua batute
  • 100g smantana.

Mod de preparare

Rosile se toaca fin si se pun la un loc cu 2 catei de usturoi pisati si se amesteca pana se optine un sos.Branza se pune in tava si se toarna sosul peste ea,se pune la cuptor un sfert de ora,apoi se pun ouale batute peste branza si se baga la cuptor su sfert de ora.Se pune piper dupa gust.Se decoreaza cu patrunjel si smantana.Se taie feliute si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise