Reteta de braduti din foietaj. Braduti aperitiv din foietaj reteta simpla. Retete de aperitive din foietaj. Aperitive rapide din foietaj. Retete de aperitive.
Reteta de braduti din foietaj este una simpla, usor de facut si economica. Cu doar cateva ingrediente simple putem obtine aperitive delicioase, rapide si foarte aratoase.
Aluatul foietaj se intinde intr-o foaie cu dimensiunile de 30x45 cm. Jumatate din foie se unge cu pasta de rosii, se presara cascavalul ras fin, oregano si sare.
Se acopera cu partea neunsa, se preseaza usor cu sucitorul si se taie in fasii de 1,5 cm.
Se fomeaza bradutii si se fixeaza cu bete pentru frigarui.
Se aseaza in tava acoperita cu hartie de copt sau un covoras de silicon si se coc 15-20 de minute la 200 de grade C, cuptor preincalzit.
Se scot din tava si se lasa la racit.
* In locul pastei de rosii puteti folosi pesto de busuioc, patrunjel, ciuperci sau orice pasta va este pe plac. Cascavalul il puteti inlocui cu mozzarella sau orice alta branza care se topeste frumos.
Incercati si voi reteta de braduti din foietaj, va asigur ca o veti indragi. Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii