Leurda de spala si se rup frunzele in doua.
Intr-o cratita se incinge putin ulei se sparge peste el un ou, se invarte repede cu lingura de lemn pina se intareste oul si se adauga apa necesara ciorbei.
Punem leurda sa fiarba in apa cu ou, potrivim gustul de vegeta.
La sfarsit adaugam mararul verde tocat, stingem focul si adaugam si laptele batul in ciorba.
Cine doreste poate adauga smantana in ciorba.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Daguey Carmen • 03 Mai 2022, 10:31 E o rusine sa veniti cu retete cu vegeta...Asteptam retete naturale facute de batrinele noastre care au dus greul si crucea, retete din folclorul nostru atit de bogat, si NU retete din "marile suprafete" cu otravurile lor pentru puturosi...