Toate legumele, mai putin cartofii, curatate, spalate, se rad pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate cubulete.
Toate legumele, mai putin cartofii, curatate, spalate, se rad pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate cubulete, dupa cum doreste fiecare; 1/4din sfecla rosie se opreste pentru finalul borsului, apoi totul se pune in oala cu ulei si 1 ceasca cu apa pe foc.
Dupa 5 min, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, cutia cu rosii, amestecand totul, apoi se adauga 1-2 l de apa, 1 lingurita rasa cu sare si se lasa la fiert.
Dupa ce totul este fiert, se adauga borsul fiert separat in alt vas, se completeaza cu apa, se potriveste de gust, se adauga crenguta de cimbru, leusteanul, cand incepe sa clocoteasca, se pune bucata de sfecla oprita si rasa fin, apoi se sparg ouale si se adauga in bors.
Dupa cateva clocote, timp in care ouale sunt fierte, se opreste focul.
Se serveste rece cu ceapa sau praz!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii