Bors de peste cu bulion

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Bors de peste cu bulion

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar
  • frunze leustean
  • 500 ml bors
  • 5oo ml bulion facut in casa
  • 2-3 catei usturoi
  • boia iute
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucatile de peste se curata si se spala bine.

Zarzavatul se spala si se dau pe razatoarea mare mai putin ceapa care se lasa intreaga si dupa ce a fiert borsul, aceasta se arunca.

Intr-o oala se pun legumele apoi apa necesara si se condimenteaza. Se lasa sa fiarba acoperit.

Cand legumele sunt fierte se adauga pestele si bulionul si se mai lasa sa fiarba 15 minute.

Separat se da borsul in clocot.

Cand toate sunt fierte se adauga borsul necesar.Se gusta si se mai adauga condimente daca este cazul...

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise