Curatati pestele, spalati-l, apoi puneti la fiert in 4l apa, pestele marunt, impreuna cu 1 lingurita sare.
Dupa 35-40 de minute, strecurati supa de peste si in aceasta puneti le fiert zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt.
Cand zarzavatul este aproape fiert, puneti in oala pestele mare, taiat in bucati mari (ca pentru o portie), dupa care lasati ciorba sa fiarba inca 30-35 de minute, la foc mic, pentru ca pestele sa nu se sfarame.
In tot acest timp puneti putin cate putin, otetul.
Cu 5 minute inainte de a lua oala de pe foc, adaugati leusteanul tocat marunt si potriviti de sare.
La final, scoateti bucatile de peste pe un platou si serviti ciorba calda alaturi de un mujdei de usturoi.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii