Curatati pestele, spalati-l, apoi puneti la fiert in 4l apa, pestele marunt, impreuna cu 1 lingurita sare.
Dupa 35-40 de minute, strecurati supa de peste si in aceasta puneti le fiert zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt.
Cand zarzavatul este aproape fiert, puneti in oala pestele mare, taiat in bucati mari (ca pentru o portie), dupa care lasati ciorba sa fiarba inca 30-35 de minute, la foc mic, pentru ca pestele sa nu se sfarame.
In tot acest timp puneti putin cate putin, otetul.
Cu 5 minute inainte de a lua oala de pe foc, adaugati leusteanul tocat marunt si potriviti de sare.
La final, scoateti bucatile de peste pe un platou si serviti ciorba calda alaturi de un mujdei de usturoi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii