In oala cu ulei si 1pahar cu apa,se pune ceapa tocata marunt,radacinoasele date pe razatoare iar dupa ce a scazut apa se adauga pasta de ardei,rosiile,cartofii curatati si taiati in sferturi,1lingurita cu sare,1l de apa si se lasa la fiert 30min;dupa acest timp se adauga patrunjelul tocat,orezul,borsul fiert in alt vas,iar cand incepe sa clocoteasca,se adauga pestele portionat si spalat,se lasa la fiert 5-10min la foc mic iar cand pestele s-a ridicat la suprafata,semn ca este fiert,se potriveste de gust si se adauga leusteanul tocat.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii