Intr-o oala punem apa sa fiarba. Cand incepe sa clocoteasca dam focul la minim.
Intre timp pregatim pestele. Il curatam, il spalam si il portionam. Punem pestele sa fiarba la foc mic timp de 15 minute. Il scoatem si il dam de-o parte iar apa in care a fiert se strecoara.
Legumele si radacinoasele se curata, se spala si le taiem in cubulete mici. Le punem sa fiarba in apa in care a fiert si pestele.
Cand sunt aproape gata asezonam cu sare si piper dupa gust si adaugam si uleiul. Lasam sa dea un clocot si acrim cu bors de putina dupa gust.
Mai lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.Adaugam cu grija pestele in bors.
Servim cu patrunjel verde tocat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii