Curatam zarzavatul,il spalam,il taiem si apoi il punem in oala la fiert.Eu fac ciorba intr-o oala de 5 litri si pun apa cam 3 litri.Fiecare pune apa cat considera si depinde si de cantitatea pe care o dorim sa o facem.Separat facem perisoarele,eu le dau prin faina.Dupa ce a fiert bine zarzavatul,punem perisoarele din carne de curcan,iar cand apa incepe sa dea in clocot,turnam o cana de apa rece,deasupra ca sa se fragezeasca perisoarele si sa se ridice deasupra.Aceste perisoare fierb cam in circa 15 minute,potrivim de sare(vegeta fara sare bio)si ce condimente mai dorim,o lasam cam 10-15 minute cu capacul pus,dupa care,adaugam 4 oua batute spuma cu putina ciorba,amestecam cu o lingura de lemn,ca sa nu se rupa perisoarele.Tocam un leustean cat mai marunt si il punem in ciorba.Aceasta ciorba merge cu un ardei iute,sau o ceapa rosie.Pofta buna !!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii