Calim ceapa tocata marunt,adaugam zarzavatul dat pe robot,sau pe razatoare si il calim cateva minute in uleiul incins.Adaugam ardeiul si gogosarul,cate putina apa,pana ce legumele sunt fierte. Adaugam fasolea si taiteii fierti separat si mai dam un clocot.Acrim cu bors de putina si presaram cu patrunjel proaspat.Condimentam dupa gust. Servim cu ceapa alaturi, cine doreste poate sa dreaga cu smantana.
Daca am retinut din supa de la fiertul fasolei, adaug in loc de apa din acea supa.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii