Se alege, se spala si se moaie fasolea de cu seara in apa calduta. Se pune la fiert si dupa ce a dat 2-3 clocote, se schimba apa si se pune din nou la fiert cu apa calduta. Se repeta aceasta operatie de trei ori. In ultima apa se adauga in afara de fasole, ceapa, morcovul, patrunjelul si sare. Se acopera oala si se lasa sa fiarba pina cind se moaie fasolea. Se scoate zarzavatul si se adauga un rintas facut din faina si ulei, borsul fiert(cantitatea dupa gust) si verdeata tocata. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii