Bors de dovlecei cu carne de pui

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Bors de dovlecei cu carne de pui

Ingrediente

  • -tacamurile de la un pui de tara
  • -1 ceapa
  • -1 morcov
  • -o bucata de telina
  • -1 ardei
  • -4 dovlecei potriviti
  • -300 ml de suc de rosii
  • -bors
  • -2 lingurite de secretul gustului
  • -500 ml de smantana
  • -o legatura de marar

Mod de preparare

Se pun la fiert tacamurile si cand dau in clocot li se ia spuma. Se pune apoi ceapa tocata, morcovul ras, telina rasa si ardeiul taiat fasiute si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte se pun dovleceii curatati de coaja si taiati patratele mici si sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba pana se moaie dovleceii. Se pune apoi borsul si cele 2 lingurite de secretul gustului. Se lasa sa fiarba si se drege cu smantana. La sfarsit, dupa ce s-a inchis focul se pune mararul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise