Pulpa de curcan se pune la fiert in 4 litri de apa rece , intr-o oala sub presiune, pentru a fierbe mai bine si mai repede. Dupa o jumatate de ora de fiert, se scoate pulpa, se strecoara zeama si se transfera intr-o alta oala , de ciorba. Se curata toate legumele, se taie cubulete si se pun la fiert in zeama in care a fiert pulpa de curcan impreuna cu pasta de ardei, pasta de tomate si sare dupa gust. Se scoate carnea de pe os si se taie cuburi mai mari si se adauga in oala cu legume. Cand sunt fierte legumele se adauga vegeta si frunzele de telina, se mai dau 2-3 clocote dupa care se stinge focul. Borsul se fierbe separat si dupa ce a fost luata spuma se adauga peste ciorba. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt si leusteanul.Se poate servi cu smantana.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii