BORS DE BERBECUT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati carne de berbec
  • de preferinta de la gat
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 4-5 legaturi loboda
  • 400 ml bors
  • sare
  • verdeata.

Mod de preparare

Speli carnea si o pui la firt cu in apa cu sare. Spumuiesti si adaugi zarzavatul taiat marunt.Dupa ce carnea si zarzavatul sunt aproape fierte, adaugi loboda suvite. Lasi sa fiarba si loboda si acresti cu borsul fiert separat. Se poate acri si cu smantana.

Sugestie: ca sa elimini mirosul carnii de berbec, aceasa trecuie mai intai spalata cu apa fiarta amestecata cu sare si otet. Apoi se poate folosi la orice preparat. Borsul trebui incalzit bine inainte de a fi servit, altfel nu este bun!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise