Se curata toate legumele si zarzavatul iar morcovii se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari si se calesc putin in ulei pina ce acesta capata culoarea portocalie.
Oasele se pun la fiert in apa cu sare. Cand clocotesc se spumuiesc si se adaula legumele si zarzavaturile.Adaugam si morcovul calit.Punem frunzele de leustean si de tarhon si lasam sa fiarba.
Cand toate sunt fierte adaugam galbenusul frecat cu o lingura cu varf Bors Magic, , iaurtul si un polonic ciorba fierbinte. Se stinge focul sub ciorba si adaugam galbenusul amestecat bine.
La servit se adauga smantana cine doreste.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii