Pulpele se pun la fiert,in apa rece, se spumuieste supa, se adauga ceapa si radacinoasele.
In alta oala, se pun la fiert in apa clocotita zarzavaturile tocate marunt: loboda, spanacul, ceapa verde ,2 linguri ulei, leusteanul.
Cand carnea este fiarta, se strecoara supa si se adauga in supa de zarzavat.Se fierb impreuna 5 minute si se adauga zdrentzele in ploaie.
Zdrentze:
bati oul cu sare si ulei, adaugi faina, obtii o compozitie ca de clatita. Torni in fir subtire sau cu lingura in supa.Adaugi bors de acru, dai un clocot, presari cu marar si patrunjel.
Servesti cu smantana
Poti face acest bors de post(fara supa de carne)
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii