1. Fasolea se curata, se spala in mai multe ape, apoi se pune la inmuiat in apa rece de seara pana dimineata(cca 12 ore),dupa care se pune la fiert in apa cu sare, iar dupa 15 minute de fierbere se arunca apa si se pune din nou apa(clocotita);
2. Morcovii, telina, ardeii, ceapa se curata, se spala, se taie cubulete si se calesc usor in ulei.Rosiile se oparesc cca 3-4 minute, dupa care se decojesc, se taie felii.Borsul se fierbe si daca este cazul se strecoara.
3. Cand fasolea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele calite si foile de dafin, iar cand toate sunt aproape fierte se adauga rosiile si borsul fiebinte.
4. La final se adauga sare, cimbru, leustean tocat si se mai da un clocot de cca 2-3 minute dupa care se ia de pe foc.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii