Punem 3l. de apa intr-o cratita la fiert cit apa se va fierbe pregatim legumele, taiem beconul in cuburi mici sil punem in tigaie la prajit pina se va topi grasimea. Intre timp apa a inceput a fierbe punem cartofii taiati cuburi,sare dupa gust si apa de la fasole. Peste becon punem ciapa si morcovul amestecam bine si punem capacul,lasam sa se inabuse in buhar timp de 10min. Apoi punem in tigaie si usturoiul taiat in cuburi foarte mici mai lasam inca 5min. apoi punem pasta de rosii si iar punem capacul peste 3min. punem si lingura de faina. Apoi punem in oala fasolele si prajitura lasam sa fiarba timp de 15min. Acum punem sare si piper dupa gust, frunza de dafin si patrunjel uscat lasam cu capacul inchis 5min.
Pofta buna!!!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii