Se fierbe rasolul , lundu-se spuma care se ridica.
Se taie zarzavatul:morcovul,ceapa si ardeiul,dovlecelul,cartofii cubulete.
Rosiile se opresc si se decojesc,taindu-se apoi fasii sau rondele.
Se adauga pe rand zarzavatul la rasol cand este aproape gata, avand in vedere ca acesta ,fierbe in cam 15 min si ultimile se adauga rosiile dupa ce au clocotit cartofii putin ca sa nu se intareasca.
La sfarsit puneti borsul fiert separat si verdeata cu oualele batute[punandu-le picurat sa formeze zdrente].
Rasolul se scoate si se curata carnea taindu-o in portii.
Cine doreste adauga in farfurie dupa gust si smantana.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii