Drojdia de mere, malaiul si 150 g de tarate se amesteca cu 700 ml de apa calduta, obtinandu-se o maia care se lasa sa se dospeasca 5-6 ore. Maiaua dospita pe pune intr-un borcan de sticla, se amesteca cu restul de tarate si apa calda (3 l) si se lasa la dospit cca 4 ore. Se adauga din nou apa clocotita (8 l) si feliile de paine, se acopera vasul cu un capac si se lasa sa se limpezeasca.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii