Amestecam 200g unt cu 150g zahar pudra.Amestecam bine pana cand devine un unt dulce si gustos.Apoi adaugam foile de napolitane sfaramitate foarte bine si punem si 150g lapte praf. Amestecam totul si le modelam in forma unei bilute. Punem alune inauntrul bilutelor (stafide,fistic).
Dupa ce sunt gata bilutele le rostogolim prin fulgii de cocos(nuca de cocos).
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii