Ciocolatile se rup bucatele mici, se pun intr-un ceaunel ,la topit.
Cand s-a topit se adauga cele 5 galbenusuri rand pe rand(dupa fiecare galbenus pus luam ceaunelul de pe foc si il incorporam bine).
Untul il taiem cubulete si il punem peste ciocolata pana se topeste. Apoi punem faina si invartim bine sa nu se faca cocoloase, dupa care punem zaharul pudra rand pe rand si invartim bine si siropul de menta.
Luam ceaunul de pe foc si amestecam:nuca macinata,alunele macinate,esentele de vanilie.
Incorporati bine toate si lasam deoparte pana se raceste.
Dupa ce s-a racit se ia cate o bucatica de compozitie,se pune in mijloc o aluna si se fac bilute.
Le dam prin cocos de diferita culori ,apoi le dam la rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii