Visinele se pun, cu o zi inainte, pe un servet de hartie, ca sa se usuce. Biscuitii sau prajiturile uscate se trec prin masina de nuca. Nucile se prajesc, dinainte, in cuptor, apoi se trec prin masina de nuci. Biscuitii, nucile, marmelada, romul, zaharul, cacaua, neaparat cernuta si zaharul vanilat se pun intr-un castron, amestecand bine.
Se ia din compozitie, cu lingurita, cate o bucata de marimea a doua visine, aplatizand-o pe palma, se aseaza visina pe ea, apoi compozitia se aduna in jurul visinei si se modeleaza intre palme in forma de bila. Bilele se aseaza una langa alta pe o tava si se lasa sa se usuce. A doua zi se glaseaza cu serbet sau cu glazura de ciocolata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii