Topim ciocolata cu untul intr-o craticiora pe foc mic;
Luam de pe foc craticioara si adaugam alunele faramitate si nutella;
Luam o tava tapetata cu hartie,asezam gramajoare din compozitia pregatita,asezam o aluna intreaga pe fiecare gramajoara,si introducem tava in frigider cam 10 minute;
Intre timp topim ciocolata amara,iar cand gramajoara crocanta s-a solidificat,o acoperim cu ciocolata amara topita;
Introducem la frigider,iar dupa racire se pot servii!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii