Bomboane de ciocolata cu umplutura crocanta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bomboane de ciocolata cu umplutura crocanta

Ingrediente

  • *50g ciocolata cu lapte
  • *100g ciocolata amara
  • *50g alune prajite+alune intregi
  • 10g unt
  • 50g nutella

Mod de preparare

Topim ciocolata cu untul intr-o craticiora pe foc mic;

Luam de pe foc craticioara si adaugam alunele faramitate si nutella;

Luam o tava tapetata cu hartie,asezam gramajoare din compozitia pregatita,asezam o aluna intreaga pe fiecare gramajoara,si introducem tava in frigider cam 10 minute;

Intre timp topim ciocolata amara,iar cand gramajoara crocanta s-a solidificat,o acoperim cu ciocolata amara topita;

Introducem la frigider,iar dupa racire se pot servii!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise