Bomboane cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g biscuiti populari
  • 250 g unt
  • 3-4 linguri de cacao
  • 200 g praf de cocos
  • visine din visinata
  • 100 ml visinata
  • 150 g zahar

Mod de preparare

Dai biscuiti prin razatoare si ii pui intr-un lighian mare,impreuna cu untul si cu zaharul.Amesteci bine si pui visinata,pana este absorbita.Iei compozitia si o faci ca o bila,iar in mijloc pui o visina din visinata.Continui asa pana termini toata compozitia ,dupa care treci fiecare bomboana prin praful de cocos.

Sunt foarte gustoase,o alternativa ieftina pt. desert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise