Nesul se lasa la topit in rom. Piscoturile se dau pe razatoarea mica, se formeaza o pudra. Se pun intr-un bol, se adauga smantana, nesul, scortisoara, zaharul pudra, untul. Se amesteca totul cu mixerul, pana se omogenizeaza. Se formeaza bile de marimea unui nuci si se trec prin migdalele maruntite, care in prealabil au fost prajite usor intr-o tigaie. Se pun pe un platou si se tin la rece.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii