Amestecam untul cu galbenusul.
Amestecam untul cu galbenusul, zaharul si zahar vanilat. Adaugam faina si framantam un aluat pe care il dam la rece pentru circa 15 minute, apoi il impartim in bucatele mici de aceeasi marime. In mijlocul fiecarei bucatele punem cate o arahida, le modelam in forma de bilute si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le dam la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 10 minute. Cat sunt calde le tavalim prin zahar pudra, zahar pudra amestecat cu cacao si zahar pudra amestecat cu scortisoara. Le lasam sa se raceasca si servim! Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii