Pune frisca intr-un vas pe foc si pana sa fiarba, da-o deoparte. Intr-un castronel, pune 300 g. ciocolata cu lapte(adica 3 bucati) si toarna deasupra frisca fierbinte.
Amesteci pana se dizolva bine si imparti compozitia in 2 intr.una pune ness.ul si whiscki si in cealalata coaja de portocala si esenta de portocala(eu am facut un sirop din apa cu zahar si am fiert coaja de portocala ).
da compozitia la rece . eu am lasat de pe o zi pe alta.
apoi cu o lingurita formeaza bilute pe care le dam iar la rece deoarece se mai inmoaie cand le formam in palme.
topim apoi ciocolata amaruie si pe cea alba , separat bineinteles si glazuram bomboanele , in reteta de baza se scufunda bomboanele in ciocolata.
se da la rece pana in momentul servirii.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii