Calim ceapa maruntita in ulei incins, adaugam usturoiul pisat, ardeii iuti tocati si garam masala (sau, la alegere, celelalte mirodenii). Apoi, domolim focul si introducem fasiile de peste, mestecand continuu pana cand prind o crusta aurie. Stingem cu rosiile decojite (fara sa le scurgem de zeama) sau, la alegere, cu rosiile din conserva.
Gustam si, daca mai este necesar, punem putina sare.
Acoperim cratita si, sub capac, lasam la foc mic sa se
intrepatrunda aromele (circa 25-30 minute). In final, omogenizam cu iaurtul si mai lasam cinci minute sub capac, la focul stins. Servim cu arahide si pilaf de orez.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii