Cureti ceapa, morcovii, ardeii, le speli si le tai marunt. Pui in ceaun uleiul sa se incinga apoi pui legumele la calit.
Cand s-au calit putin adaugi boiaua si rosiile curatate de coaja si taiate marunt si pui si carnea de porc taiata cubulete si costita afumata.Le lasi sa se inabuse cam 5 minute si apoi adaugi 2 litri de apa si lasi sa fiarba pe jumatate carnea.
Apoi se adauga carnea de pui taiata cubulete si se lasa sa fiarba bine carnea.
Cand e carnea aproape fiarta pui cartofii curatati si taiati in cuburi si intre timp pregatesti galustele din cele 3 oua si faina si putin patrunjel taiat fin(pentru aspect).
Le dau forma dorita la galuste si le lasi la fiert cam 7-8 minute.Inainte de a lua ceaunul de pe foc pui condimentele: sare, piper, delikat si la urma frunzele de patrunjel taiate marunt.
Se serveste calda cu ardei iute (cui ii place).
POFTA BUNA!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii