Mod de preparareBlat Se face din ingredientele de mai sus o compozitie care se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit.Compozitia acestui blat este la fel ca la negreasa. Crema Peste ciocolata topita(sa nu fie fierbinte)se adauga frisca batuta.Se amesteca si se da la frigider pentru doua ore.Dupa ce sa racit bine se spumeaza cu mixerul si se adauga esenta de rom. Glazura Se face conform instructiunilor de pe plic Siropul Toate ingredientele se fierb circa 20 min .Se raceste. Décor Frisca se spumeaza Asamblare Blatul se taie in bucati patrate,se insiropeaza apoi se glaseaza fiecare in parte cu glazura.Se da la rece pentru 30 min pana se intareste glazura. Dupa ce s-a intarit glazura,trasam pe fiecare bucata un cerc generos de crema iar deasupra cu ajutorul unui pos cu sprit se decoreaza cu frisca. Optional se rade sau se face gratar de ciocolata
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii