Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara.
Se pregatesc mai intai clatitele.
Se curata ciupercile si se taie bucati.Se toaca ceapa si se caleste in ulei,se adauga ciupercile si se calesc si ele.Se condimenteaza cu sare ,piper si chimen,se adauga putina apa(50ml).Se mai lasa sa fiarba la foc moale 10 minute pana se evapora toata apa.
Se taie prazul in 8 fasii de cate 20 cm si se opareste cu apa fiarta,apoi le trecem prin jet de apa rece-se vor folosii ca niste snururi-
Se umplu clatitele cu amestecul de ciuperci,iar desupra punem cscaval ras,se aduna marginile sub forma de bocceluta si se leaga cu foi de praz.Se unge o forma cu unt si se aseaza boccelutele,se acopera cu valuri de smantana si se dau la frigider.
Dimineata,se incinge cuptorul la 190 grade,se scoate forma din frigider si se da la cuptor pentru 12-15 minute.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii