Intr-un bol punem carnea tocata si ingredientele (usturoiul sa fie pisat).Amestecam bine si lasam la o parte.
Facem o coca de taietei, din ou si faina.
Sucim o foaie subtire pe care o taiem in patrate, pe fiecare patratel punem cate o lingurita de pasta pe care am facut-o din carne tocata.
Ungem marginele patratelor cu o pensula inmuiata in apa, apoi adunam colturile si facem o bocceluta.
Le presam intre degete sa se lipeasca si le punem sa fiarba la abur cam 20 de min.Cat asteptam sa fiarba, vom pregati un sos din:
-o lingura de pasta de tomate
-o jumatate de lingura de faina alba
-o lingurita de zahar
-o lingurita de delikat
-sare (daca mai trebuie)
-piper macinat
-o frunza de dafin
-175 ml.apa
punem toate ingredientele intr-o craticioara,le amestecam si le desfacem cu apa.Punem craticioara pe foc si lasam sa fiarba, pana ce sosul capata consistenta.
Cand totul este gata, pregatim o farfurie, punem sos si peste boccelutele cu carne.
Decoram cu patrunjel tocat marunt si servim cat sunt fierbinti.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii