Blatul:
Freci bine zaharul pudra cu galbenusurile. Adaugi 150 g nuca macinata, faina amestecata cu praful de copt, albusul batut spuma si cele 5 linguri de apa. Amesteca pana la obtinerea unei compozitii omogene. Dai la cuptor pentru 40-45 de minute.
Crema:
Zaharul pudra, zaharul vanilat si untul le freci spuma bine. Adaugi mascarponele si amesteci cu restul compozitiei. Insiropezi blatul cu cafeaua rece.
Pui crema peste blat si deasupra presari restul de 150 g nuca macinata.
Eu am preferat sa pun nuca mai mare pe deasupra,dar fiecare pune cum doreste(tocata,macinata sau zdrobita)
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii