250 ml de bulion se fierbe, se adaugă 60 g de cacao, se ia de pe foc şi se lasă la răcit în vas cu apă rece.
Separat 315g de făină, 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu, ½ linguriţă de praf de copt, ¼ linguriţă de sare se amestecă.
315 g de zahăr cu 125 ml de ulei, 3 ouă mari şi 1 esenţă de vanilie se bat cu mixerul.
Se adaugă bulionul, apoi partea uscată şi se amestecă uşor sa se omogenizeze.
Se pune la copt în tava unsă, tapetată cu făină(dreptunghiulară), în cuptor preîncălzit la 180 grade C, cam 30 minute(testul cu scobitoarea).
Crema: brânză Philadelphia, margarină, aromă, zahăr pudră sau ce doriţi dumneavoastră.
Puteti tăia blatul în două pe lungime sau lăţime, însiropa cu suc din compot de ananas sau altceva. Pe deasupra am pus dulceaţă de cireşe negre. Inventaţi dupa fantezia dvs.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii