Margarina topita se amesteca cu extractul de vanilie, se toarna in ploaie faina alba si faina de porumb,amestecand continu, se adauga ouale batute spuma (amestecate galbenus cu albus), se adauga laptele praf (preparat) si caldut, se adauga untul topit, zaharul si cacaoa.
Se amestecă bine la mixer până când s-a format un aluat neted , dar ferm. Se aduga fulgii de ciocolata (fiecare dupa preferinte sau bomboane colorate gen skittles), se amesteca cu aluatul.
Se ia o tava captusita cu hartie pentru copt, se iau bilute din aluat care se modeleaza sub forma de minge si se transforma dupa imaginatie fiecaruia in ursuleti si de decoreaza cu ciocolata.Se pun la copt circa 25-30 de minute pana capata o forma aurie. Biscuitii ursulet sunt usor de preparat si deliciosi pentru copii de toate varstele. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii